ImaginariumDragi moji,

Lepopisana je nastala kot serija zapisov o lepopisju, kaligrafiji in vsem, kar se je dalo z njo početi. Počasi je prerasla okvire imena, dokler med njenimi zapisi ni ničesar več na temo lepopisa. Se je pa zato našo marsi kaj drugega, do točke, ko je Lepopisana postala zelo pisana. 

Zadnje čase mi ta pisanost, ki se ne povezuje več z imenom, ne paše več, zato sem se preselila drugam. Izmislila sem si Imaginarium, ki je (kot sem napisala tam) prostor za domišljijo, za vse, kar me zaposljuje, ko ne mislim na vsakodnevne obveznosti ... pa tudi kadar mislim nanje. Tam bi rada pisala o umetnosti, predvsem o tem kar počnem sama pa tudi o čem razmišljam, katere razstave obiskujem, katere materiale uporabljam. Tako mislim sedaj. Bog ve, če me ne bo zaneslo v kaj drugega (rahlo sem nagnjena k temu, priznam), vendar tudi, če se to zgodi, mi ne bo zagodla vsebina imena spletnega dnevnika. Se mi zdi, da tokrat sirše skoraj ne gre.

Lepopisane ne bom ukinila. V resnici mi je po svoje žal, da jo pošiljam na dopust. Kdo ve, morda se pa še kdaj vrnem k njej.

Moj imaginarium je dostopen tukaj: https://anaimaginarium.blogspot.com/

Hvala za branje.


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Gotske refleksije

Unciala, okvirji in omejitve